Open Dag de Haagse Hogeschool

Kaart wordt geladen ...
Datum:01/02/2014
Tijd:10:00 - 14:00
Locatie:Haagse Hogeschool
  
Voor wie?Voor iedereen toegankelijk. Aanmelden niet nodig.
Opleidingsniveau:
Totale plaatsen:0
Nog beschikbaar:0

Geen Categorieën

Organisatie profiel:
De Haagse Hogeschool


Het is heel logisch dat het niet eenvoudig is om een goede studiekeuze te maken. De Haagse hogeschool wil je hierbij helpen. Kom naar de Open Dag op 1 februari van 10:00 – 14:00 uur.

 

De Keuze Coaches van De Haagse zijn er om je hier mee op weg te helpen. Zij weten wat er bij een succesvolle studiekeuze komt kijken en geven tips en advies. Maak een beroepskeuzetest, geef je op voor een goed gesprek of doe het Beroepenspel en word wijzer! Meld je tijdens de Open Dag aan bij de stand van de Keuze Coaches op de gele stip.

Daarnaast kun je tijdens de Open Dag op de hoofdvestiging een afspraak hebben met een Student Guide. Een Student Guide is een student van De Haagse die jou alles kan vertellen over het interessegebied waar je je voor hebt opgegeven. Hij of zij neemt aan de hand van een vragenlijst eerst je interesse door en gaat vervolgens met je naar de opleidingen die binnen dat interessegebied vallen. Ook kan deze Student Guide mee naar presentaties en helpt je bij het stellen van de juiste vragen. Zo leer je De Haagse op een leuke manier kennen!

 

Kijk voor meer informatie over de open dag op de website van de haagse hogeschool.